Històries de vi al monestir de Sant Benet
Un itinerari per redescobrir el monestir de Sant Benet de Bages a través del vi.
Sabíeu que el monestir de Sant Benet fou un gran productor del vi i va tenir un paper importantíssim en l'expansió de la vinya al Bages a l'edat mitjana? Durant segles els monjos elaboraren una gran diversitat de vins, alguns d’ells en grans quantitats i amb varietats com el picapoll, la varietat autòctona de la DO Pla de Bages.
El vi ha estat en l’esperit del monestir durant segles i n’ha conformat el paisatge, però també l’arquitectura, l’economia i evidentment l’espiritualitat. Us volem explicar aquesta i altres curiositats a l’entorn del magnífic monestir i el seu passat vitivinícola.
Món Sant Benet Sant Fruitós de Bages |
|
Màxim 20 persones |
|
1h30min |
|
Sota petició |
|
15€ adult – 7€ nen |
Necessites més informació?
Consulta directament a l’establiment!